Vi har allt du behöver för göra din entré vårfin. Butiken är fylld med olika sorters vårblommande lökar såsom Fritillaria, Narcissus, Tulipa, Leucojum och söta penséer. Plantera ut i rabatter eller gör fina kombinationer i krukor och urnor. Har du ont om tid eller brist på fantasi så be oss om hjälp eller köp någon av våra färdigkomponerade korgar/krukor, som finns i mån av tid.

Vi har även fröer, sättpotatis och blomsterlök, allt för att starta årets odlingar. Förkultivera dina fröer som har lite längre startsträcka. Förgro potatisarna så du kan skörda tidigare, kanske redan till midsommar om du valt en tidig sort.

Dahliaknölar kan med fördel planteras i krukor inomhus eller i uterum och få växa till sig innan utplantering. På så vis kommer de igång tidigare och får en längre blomningstid än om de planteras direkt i rabatten.