Nedan hittar du kontaktuppgifter till några av våra samarbetspartners inom trädgård.

Anders Loggga

Anders Mårtensson Trädgård & Design

Jag specialiserar mig på att förverkliga dina gröna drömmar. Med noggrann planering och skissande tar jag din vision från tanke till handling, vare sig det handlar om små blomsterängar eller storslagna landskapsprojekt. Jag erbjuder personliga konsultationer där jag lyssnar på dina önskemål och delar med mig av min professionella erfarenhet för att uppnå det allra bästa resultatet.
Min dedikerade passion för trädgårdar och landskapsdesign har gett mig många års erfarenhet och djup kunskap inom området. Jag strävar alltid efter att skapa hållbara och vackra trädgårdar som kommer att fortsätta att blomstra år efter år. Från att välja rätt växter till att skapa en harmonisk utomhusmiljö, är jag här för att förverkliga din trädgårdsdröm.

Kontakta mig idag så kan vi börja planera din drömträdgård tillsammans!

Anders Mårtensson
0704-88 23 96
anders.tradgardsdesign@gmail.com
instagram: @anders.gardendesign

 

 

baackstedt_logo_top_mindre

Bäckstedt trädgårdsservice

Jag anlägger mindre trädgårdar men utför mestadels vanliga trädgårdsjobb som plantering och beskärning. Planering och designförslag tar jag även på mig om så önskas.

Erik Bäckstedt
0723864800
erik@backstedt.nu

 

cropped-DK-logo-3

DK Trädgårdsservice

DK Trädgårdsservice är vi måna om dig som kund och när du anlitar oss kan du vara säker på att vi gör det lilla extra för att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet.
Hör gärna av er så kommer vi förbi!

Hälsningar
DK trädgårdsservice

Tel 0700281028
https://dktradgardsservice.se/

 

JMR-Logo

JMR anläggning och utemiljö

Vi är två anläggare som tillsammans driver företaget JMR anläggning och utemiljö. Bolaget startades 2017 men vi har redan innan dess många års erfarenhet av att anlägga utemiljöer.
Under våra år i anläggningsbranschen har vi gjort det mesta, allt från Lunds stadspark och nyproduktioners utemiljöer, till små plattläggningar för bänkar och bord. Inga jobb är för stora eller för små! Vår starka sida är just finplaneringen av trädgårdar, dvs plattläggningar och murar av block, rabatter och plantering och mycket mer.

Kort sagt kan man säga: Vi skapar hela din trädgård efter dina önskemål!

Johan: 0730223979
Mattias: 0733660095
jmranlaggning@gmail.com

 

Logo-Petras-Tradgardsdesign

Petras Trädgårdsdesign

Petras Trädgårdsdesign erbjuder dig som är kund hos Trädgårdsbutiken i Vellinge 10% rabatt på trädgårdskonsultation och alla trädgårdsdesign-tjänster. Trädgårdskonsultation är en tjänst där vi på plats hemma i din trädgård går igenom dina trädgårdsutmaningar och du får förslag på kreativa lösningar och professionell rådgivning baserat på dina behov och önskemål. Det här alternativet räcker långt om du bara behöver bolla idéer, få konkreta växtförslag och enklare skisser för att komma vidare i utformningen av din trädgård. Behöver du en komplett trädgårdsdesign med skalenliga ritningar och exakta planteringsplaner med växtlistor redo för inköp så kan du köpa till det i efterhand, då också med 10% rabatt. Läs mer på hemsidan och boka in en trädgårdskonsultation i din trädgård!

petrastradgardsdesign.se

 

soloskugga-logo

Sol & skugga

Din trädgårdsmästare.
Utbildad på SLU Alnarp.
Skötsel, rådgivning och design.

0701-440459
info@solskugga.se
instagram: @soloskugga

 

unikum_logo1

Unikum

Funderar du på att förbättra utemiljön kring ditt hus, sommarstuga eller uteplatsen? Letar du efter en poolleverantör? Då har du hittat rätt! Vi hjälper dig med allt från idé till färdig produkt. Vårt motto är – Precision i fokus – vilket innebär att vårt mål är nöjda kunder genom ett högkvalitativt och slitstarkt arbete. Unikum Sten och Mark är en professionell trädgård- och stenläggningsfirma med många års erfarenhet och vi arbetar alltid på ett genomtänkt och välplanerat sätt. Tveka inte att kontakta oss för en personlig konsultation och kostnadsfri offert.

Vi jobbar med stensättning, trädgårdsarbete, dränering och avvattningssystem-installation, poolinstallation, alla typ av RUT arbete, trappor, altan och annat träarbete.

unikumsten.se
0708171947
info@unikumsten.se

 

vi3_logo_tr400-1a

Vi tre & trädgård

Nyfikenhet, glädje och passion för växter och gestaltning genomsyrar vår verksamhet.

Vi lyssnar till kundens behov och önskemål, till platsens förutsättningar och våra egna idéer när vi formger trädgård.

Vi är två trädgårdsformgivare med utbildning från SLU Alnarp.
Vi riktar vår verksamhet till alla som vill skapa någonting mer av sin utemiljö. Vi ritar små och stora trädgårdar åt privata och offentliga kunder.
Önskar ni få hjälp med anläggning av er trädgård, förmedlar vi gärna kontakter.

Välkomna att kontakta oss!
Cecilia Holm & Annica Hansson

info@vitreotradgard.se
vitreotradgard.se