Kära kunder!

Vi befinner oss i nuläget i en tuff tid för alla i samhället. Precis som ni vill vi fortsätta finnas till för er även i framtiden. Därför hoppas vi att ni som är friska fortsätter besöka och handla era växter som vanligt under denna svåra tid. Det är viktigt att försöka stödja sina lokala butiker så de har möjlighet att fortsätta ge er service även framöver.

Vi som arbetar i butiken är friska, dock tar vi inga risker vilket innebär att det kan komma perioder då delar av personalen blir sjuka och måste stanna hemma. Då hoppas vi på er förståelse att vi kan bli lite underbemannade. Dock kommer vi att jobba på för att ge er så bra service som möjligt.

För tillfället är det inga större bekymmer med leveranser så vi har gott om växter, lök o frö, krukor och tillbehör. Allt ni behöver för sköna dagar i trädgården i friska luften. =)

Vi ber er att visa hänsyn och respekt mot varandra och mot oss genom att hålla lite extra avstånd och inte stå för nära varandra.

Vi ser gärna att ni betalar med kort och inte kontanter. Våra betalterminaler rengörs flera gånger om dagen.

Tack för visad hänsyn.

Csaba, Cecilia med personal.