Vi har fortfarande lediga platser kvar i våra kurser nu i höst!

Nästa tillfälle är 7 november då vi laddar upp inför advent med kransbindning och blomsterarrangemang. Vi håller kursen i ett stort växthus, vilket gör att vi kan hålla säkra avstånd med tanke på Covid-19. Temperaturen i växthuset kan variera beroende på vädret utanför. Ta gärna på dig något varmt som du kan ta av om solen tittar fram.

Anmäl er på info@tradgardsbutikenvellinge.se

I år kommer vi att ha kurser där ni kan göra dekorationer som förgyller hösten och julen. Sanna, som har lång erfarenhet av att skapa vackra arrangemang, hjälper er att binda kransar och buketter.

Datum för kurser

7 november kl 11-13
Vi binder kransar och skapar arrangemang inför advent

21november kl 11-13
Vi binder dörrkrans inför julen

22 november kl11-13
Vi skapar buketter och arrangemang

5 december kl 11-13
Vi binder dörrkrans inför julen

6 december kl 11-13
Vi skapar buketter och arrangemang

Kurserna är 2 timmar långa och kostar 500:-/deltagare. Material och fika ingår. Meddela, i god tid, om ni har några allergier.
Anmäl er på info@tradgardsbutikenvellinge.se

Det krävs minst 6 st deltagare per kurstillfälle för att vi ska genomföra kursen. Vi tar inte emot fler än 8 deltagare eftersom vi vill kunna hålla avstånd och göra det coronasäkert.

Hör av er om ni är ett sällskap på fler än 6 personer som vill gå kursen tillsammans, då kan vi skapa ett extra kurstillfälle för bara er. Då finns det också möjlighet att vara fler än 8 personer.

Välkomna!