Boka gratis trädgårdsrådgivning under Stora Planteringsveckan

Stora Planteringsveckan med hashtaggen #höstplanteramera startar alltid första lördagen i september. I år äger den rum mellan 4 och 12 september.

Det är ett evenemang som ska inspirera och sprida kunskap om allt som har med växter, trädgård och trädgårdsliv att göra. Värdar är trädgårdsbutiker över hela landet. Varje arrangör sätter sin egen prägel men överallt möter du äkta trädgårdsglädje, gediget trädgårdskunnande och en massa härliga växter.

Vi kommer att ha olika aktiviteter under veckan och ett fullmatat schema kommer att läggas ut senare.

Tack för stort intresse av trädgårdsrådgivning! Camillas tider är nu fullbokade.

Redan nu kan ni börja boka 20 minuters gratis trädgårdsrådgivning hos Camilla Gullstrand Marchetti från ’Trädgårdsrum & Träd’ . Hon kan hjälpa er med design & planering, växtval, materialval samt färg & formspråk. Camilla kommer att vara på plats den lördagen 4/9 kl 10-16 samt söndagen 12/9 kl 10-16 och ni kan kontakta henne på c.gmarchetti@me.com för bokning av tid.